Wignis projectaanpak

IM.smart is ontwikkeld door en voor mensen die continu op zoek zijn naar een betere performantie. Met de nodige kennis en begrip van wat er speelt in elke organisatie.

Wignis hecht veel belang aan een grondig voortraject. Wat betekent performantie voor uw organisatie? Wat precies wilt u meten? Is de beschikbare data volledig? Welke functionaliteiten wilt u bijkomend in de company app inbouwen? Hoe interactief moet het platform zijn voor uw mensen op het terrein? …
Alleen zo kunnen we correcte, betrouwbare rapporten garanderen die een echte meerwaarde betekenen voor uw bedrijfsvoering.

We streven een snelle implementatie na, met een doorlooptijd van gemiddeld 12 weken. In overleg met uw IT-afdeling zoeken we naar een oplossing die zoveel mogelijk aan uw specifieke verwachtingen voldoet. Onze voorstellen zijn niet te nemen of te laten. De basis is stabiel en vooraf gedefinieerd, maar de afwerking gebeurt op uw maat.

Met deze aanpak besparen we tijd, maar ook geld. Uw geld. Uw investering in IM.smart is volledig schaalbaar. Het IM.smart platform draait op servers van Wignis, in sterk beveiligde datacenters. Die servers hoeft u dus zelf niet aan te schaffen of te onderhouden. Ook de datamonitoring wordt door Wignis gedaan, waardoor het risico op foutieve rapportering door gebrekkige datakwaliteit beperkt blijft. En bovendien zijn de gebruikskosten perfect controleerbaar want u betaalt de licentie in functie van het aantal gebruikers op kwartaalbasis. Dat is het grote voordeel van werken in de cloud.

Gebruiksvriendelijkheid is een van de drijfveren van Wignis. IM.smart is een zeer toegankelijke toepassing die visueel aantrekkelijke en heldere rapporten, dashboards en company apps genereert. Zo krijgt u in een oogopslag inzicht in het rendement en het potentieel van uw business, al dan niet gepersonaliseerd per gebruikersprofiel.