Yes! IM.smart

IM.smart is een innovatief platform dat al uw businessgerelateerde data uit verschillende bronnen samenbrengt in één datawarehouse in de cloud. Van daaruit vertaalt IM.smart uw data automatisch naar visuele en gebruiksvriendelijke dashboards of mobiele apps.

Het interactieve karakter van onze dashboards is te danken aan de gestructureerde dataconsolidatie. U genereert in een handomdraai gepersonaliseerde rapporten, mobiele dashboards of volwaardige data driven company apps en dit 24/7 vanaf uw smartphone, tablet of computer. Het IM.smart platform laat u toe om die rapporten automatisch ter beschikking te stellen van een grote en diverse groep gebruikers, die zo gepersonaliseerde informatie kunnen raadplegen volgens hun profiel, via e-mail, web of mobiel.
Uw teams kunnen gebruikmaken van deze functionaliteiten om hun verkoopgesprekken voor te bereiden of te sturen en de resultaten op te volgen. En u bewaart het overzicht.

Van meerdere databronnen naar één dashboard of company app, in enkele stappen:

  • Databronnen kunnen variëren van CRM-, ERP-, Productie- of HR-systemen tot allerlei Excel-files of bestanden van externe dataproviders.
  • Wignis bekijkt samen met u wat performantie voor uw organisatie betekent, wat u wilt meten en wat u en uw teams nodig hebben om uw commerciële proces in kaart te brengen.
  • Wignis bouwt voor al uw relevante data één datawarehouse in de cloud.
  • Wignis ontwikkelt eenduidige rapporten, dashboards en data driven company apps die inhoud, visualisatie en functionaliteit bevatten in functie van het profiel van de gebruiker.
  • Uw data-analist kan nadien zelf snel interactieve rapporten en dashboards bouwen op het gestructureerde datawarehouse.
  • U en uw teams hebben toegang tot de rapporten, dashboards en company apps, in real time, 24/7, vanaf een computer, tablet of smartphone.

IM.smart werd oorspronkelijk ontwikkeld voor de farmaceutische industrie. Het platform is gebouwd op de MicroStrategy technologie, met onderliggend SQL Server databases. Bij verschillende belangrijke spelers in de farmaceutische industrie heeft het product zijn waarde ondertussen bewezen. Contacteer ons gerust voor concrete referenties.

In alle sectoren worden middelgrote ondernemingen of businessunits geconfronteerd met de problematiek om data uit meerdere databronnen te consolideren en te ontsluiten op het niveau van de verschillende profielen binnen de organisatie. Wignis maakt dat mogelijk. IM.smart is een zeer betrouwbare tool, voor managers zowel als de mensen op het terrein. Een win-winsituatie!

Wignis is geen louter IT-georiënteerde serviceprovider. Het jonge bedrijf profiteert van de doorgedreven businesskennis van IM Associates en van hun sinds jaren opgebouwde expertise in verklarende data-analyse, strategisch commercieel advies en innovatieve rapportagetechnieken. Zo groeide IM.smart uit tot een breed inzetbaar en erg betrouwbaar product, eenvoudig in gebruik en prettig voor het oog dat ook wat wil. De projectaanpak van Wignis is bewust gebaseerd op die business focus.

Lees meer over: