Vraag het aan Wignis

IM.smart heeft altijd een antwoord klaar

 • Is IM.smart een CRM-systeem?

  Neen, IM.smart is geen CRM-systeem.
  IM.smart kan wel gebruikmaken van uw CRM-systeem als invoerbron, om het daarna te combineren met andere databronnen. De combinatie van meerdere databronnen met het CRM-systeem zorgt voor nieuwe inzichten op het vlak van CRM.

 • Welke databronnen komen in aanmerking om te connecteren met IM.smart?

  Indien de databron een bepaalde, vaste structuur vertoont, is het mogelijk ze te gebruiken als inputbron voor het IM.smart platform. Databronnen kunnen variëren van CRM-, ERP-, Productie- of HR-systemen tot allerlei Excel-files of bestanden van externe dataproviders.

 • Hoe veilig is mijn data in de cloud?

  De veiligheid van uw data is gegarandeerd.
  Uw bedrijfsdata wordt via SSL encryptie opgeladen in een datawarehouse in de cloud. De cloudomgeving staat op servers van Wignis, bij een sterk beveiligde serviceprovider.
  Uw data is minstens zo veilig in de Wignis cloudstructuur als binnen uw eigen infrastructuur.

 • Moet ik investeren in hardware en/of software om IM.smart te kunnen gebruiken?

  Neen. De IM.smart software draait op servers van Wignis, in sterk beveiligde datacenters. Die servers hoeft u dus zelf niet aan te schaffen of te onderhouden.
  Daarnaast is IM.smart beschikbaar via de webbrowser, waardoor het vanop elk toestel te gebruiken is, zonder extra software. Voor iOS en Android apparaten is er een gratis Wignis app beschikbaar.
  Het enige wat u nodig hebt, is een smartphone, tablet of computer.

 • Wat is het verschil tussen een rapport en een dashboard?

  Een rapport geeft data-inzichten weer op basis van een ‘Excelstructuur’ eventueel aangevuld met een visuele voorstelling van de cijfers. Het rapport wordt voornamelijk gebaseerd op één invoerbron.

  Een dashboard heeft de mogelijkheid om verschillende rapporten te combineren en te vertalen in sterk visuele voorstellingen van de cijfers. Een dashboard is over het algemeen eenvoudiger en sneller te begrijpen dan een rapport en leidt tot nieuwe inzichten gebaseerd op onderliggende trends.

 • Is IM.smart compatibel met meerdere besturingssystemen?

  IM.smart is van overal toegankelijk via de webbrowser, waardoor het besturingssysteem van uw computer geen rol speelt. Daarnaast is er een specifieke Wignis app beschikbaar voor zowel iOS- als Androidapparaten.